CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 8, 2009

.JIWANG.

Tengok jam. Owh, 11.09pm. Aku baru mandi sbenarnye ni. Balik dari gym tak mandi-mandi terus online sebab The Rock tunggu. So, berbalik kepada topik diatas. Apekah yang dimaksudkan dengan JIWANG? Aku dah cek Kamus Dewan Bahasa Dan Pustaka dan ternyata, perkataan JIWANG ini adalah rekaan semata oleh remaja-remaja masa kini. Setelah membuat kajian dan beberapa temuramah, ramai yang menyatakan JIWANG adalah melayan perasaan cinta yang teramat atau synonim dengan angau. Kalau ade jiwang mesti ada angau. Kalau dalam english nya ialah LOVEY DOVEY lebih kurang. Ye. Sekarang saya ingin bertanya, pernahkah anda melihat Zul-Azurin Zulkefly berJIWANG-angauan? TIDAK PERNAH bukan? Kepada yang ingin muntah dengan hanya memikirkan macam mana Zul-Azurin Zulkefly JIWANG adalah dinasihatkan supaya beredar dari page ini secepat yang mungkin. Atau menutup mata dengan kedua-dua belah tangan juga adalah mujarab.
Kepada yang mampu melihat Zul berJIWANG, disini saya kepilkan beberapa keping gambar untuk dikongsi bersama.



The Rock buat ni untuk Zul.


Yang ini juga.


Ya! GELI BUKAN? Bagus. Itu adalah tujuan utama saya mengepost benda ini juga. Sekian. Terima kasih. ;)

2 comments:

myWalk-myJourney-myLife said...

geli siutttttt....
tak pasal2 di pagi2 hari pada pukul 8.35pagi aku tergelak terbahak2 sambil menahan rasa geli.....Ahahahhahahahahha...Owh My God!!! nak tengok sey reaction nadia if she read this!!!
Erghhh...meremang bulu roma seyyy...

eRiN's said...

ahahahahahahhaa..kan aku dah kata...ko mesti geli nye..ahahaha...chill aaaa..mcm ko xpnah merasa.